List Products

Celebrity Lass Master Odourless



      ---->> Rahsia terbongkar….....

PERHATIAN! : Kaedah Ini Dijamin Akan Melenyapkan Sepenuhnya Masalah Bau Badan Anda.

"Bau badan anda akan hilang dalam 3 saat dan berkekalan lebih dari 24 jam!"

 


“Ini adalah kaedah yang paling efektif untuk meningkatkan keyakinan diri dan menghilangkan masalah bau badan anda.”

Apakah fungi CELEBRITY LASS ?

    Ia merupakan suatu bahan cecair yang meneutralkan bau badan anda dengan cepat dan selamat. Ia bukanlah deodorant apatah lagi minyak wangi kerana ianya sendiri bersifat bebas bau. Penggunaan CELEBRITY LASS hanya sekali sehari sahaja, cukup unik apatah lagi dengan kesan penggunaannya.

CELEBRITY LASS bersifat anti septic dan juga meneutralkan air kotor yang melekat pada badan. Kulit pada bahagian pelipat akan kelihatan lebih cerah dengan pemakaian secara konsisten dan terbukti mampu mengekalkan badan bebas bau selama lebih 24 jam.

Apakah bahan yang digunakan dalam CELEBRITY LASS ?

Bahan asas dalam pembuatan CELEBRITY LASS terdiri bahan berkualiti premium. Antara bahannya adalah premium ekstrak rosa gigantean, air suling, tawas dan herba terpilih. Kesemua bahan-bahan ini halal dan 100% selamat.

Tak perlu pantang dalam pengambilan makanan, kerana CELEBRITY LASS ialah pelengkap kepada sesi membersih diri anda sahaja. CELEBRITY LASS tiada 'side effect' dan produk ini hanya untuk kegunaan luaran sahaja.

Adakah anda juga mengalami perkara seperti ini juga ?
  • Tekanan perasaan kerana masalah ketiak dan kaki berbau tidak pernah lesap.
  • Hilang keyakinan diri dan telah mengganggu prestasi kerja serta hubungan sosial anda.
  • Pernah terfikir sanggup untuk lakukan pembedahan kelenjar kerana dah tak tahan dengan masalah bau badan.
  • Hubungan dengan si dia semakin renggang.
  • Rasa rendah diri kerana masalah ini sering menjadi buah mulut orang di sekeliling.
  • Pernah orang sekeliling berubah muka bila berdampingan dengan anda.
  • Sudah letih mencari cara terbaik untuk hilangkan terus bau terutama di ketiak dan kaki.
  • Anda kerap memikirkan tentang apa pandangan bos dan pelanggan anda tentang bau badan anda.
  • Anda terpaksa membawa pakaian salin lebih dan membawa deodorant ke hulu ke hilir.
  • Anda hanya mampu memendam rasa tentang permasalahan ini.


Dengan Celebrit Lass ni anda akan dapat...
  • Hilangkan masalah bau badan dengan pantas tanpa guna bahan kimia penyebab kanser.
  • Anda akan merasa segar, kering & bebas bau badan sepanjang hari.
  • Keyakinan diri anda meningkat dan tidak risau lagi untuk jumpa orang ramai.
  • Tiada lagi perasaan malu kerana anda telah bebas dari masalah bau badan.
  • Anda tidak risau lagi walaupun terpaksa berjalan di tengah panas dan kemudian masuk dalam office.
  • Tidur malam anda lebih tenang, tidak perlu lagi menggunakan deodorant sebelum tidur.
  • Hubungan suami isteri lebih intim kerana tiada gangguan dari masalah bau badan.
  • Mendapat pujian dari suami atau isteri anda.
  • Minyak wangi mahal yang anda pakai tahan lebih lama dan baunya lebih jelas seperti baru disembur.
  • Stress anda hilang kerana bau pada ketiak dan kaki anda hilang serta-merta.
  • Tiada lagi masalah ketiak melekit atau bahagian lengan baju mengeras disebabkan oleh peluh yang bercampur dengan deodorant.


Chief Zaidi merupakan Crew Coordinator Richworks juga telah mencubanya. Terbaik Cip~ :)

Bagaimanakah cara guna CELEBRITY LASS ?

Titiskan 6-7 titik CELEBRITY LASS  sahaja ke telapak tangan anda.
Kemudian sapukan kemana-mana bahagian badan yang berbau seperti ketiak, kaki, celahan badan dan anggota lain.
Tunggu 3 saat sahaja, bau pada bahagian tubuh yang telah disapukan CELEBRITY LASS akan hilang dan lenyap.
Anda boleh gunakan pada bila-bila masa dan ia akan bertahan 24 jam atau lebih.
Saya syorkan anda gunakan CELEBRITY LASS  beberapa minit sebelum mandi (petang/malam).
Produk ini memadai digunakan sekali sehari sahaja dan sesuai untuk semua peringkat umur.

Berapa harga CELEBRITY LASS ?

CELEBRITY LASS didatangkan dalam botol 50ml pada harga Semenanjung RM75 dan Sabah/Sarawak RM85. Sebotol CELEBRITY LASS 50ml, sekiranya mengikut arahan boleh digunakan minimum 90 hari mahupun lebih.

Berkesan ke CELEBRITY LASS ?

Kesan penggunaan CELEBRITY LASS dapat dirasai selepas 3 saat menggunakannya dan boleh bertahan dalam tempoh 24jam. Walaupun anda melakukan kerja atau aktiviti sukan yang sangat berpeluh, CELEBRITY LASS masih berfungsi dengan sangat baik. Berhenti dari menggunakan CELEBRITY LASS sama seperti anda berhenti menggunakan bahan mandian yang lain.

Kami telah menguji keberkesanan produk CELEBRITY LASS ini kepada berbagai peringkat masyarakat. Antaranya ialah:
  • Penjawat awam
  • Pengguna perkhidmatan awam
  • Jemaah masjid
  • Pegawai Eksekutif 
  • Pemain futsal dan ahli sukan
  • Pengunjung pasar malam
  • Tukang masak
  • Pekebun
  • Pengunjung pasar tani
  • Mat motor
  • Pekerja kontraktor am
  • Bangladesh
  • Pelajar IPT
  • Suri rumah tangga
  • Budak-budak sekolah rendah
  • Pasangan yang akan berkahwin dan ramai lagi..


HASILNYA?

Setelah mereka mencuba, hanya dalam masa 3 saat, nyata bau tengit badan mereka telah lenyap. Dan keesokan harinya, bau badan mereka masih lagi bebas bau, walaupun sudah melebihi tempoh 24jam.

# Tips Celebrity Lass

Tips untuk kali pertama penggunaan.
Cabut atau cukur bulu ketiak, sapukan Celebrity Lass pada bahagian ketiak, kemudian mandi seperti biasa. Basuh kaki dengan sabun, setelah kering sapukan pula Celebrity Lass pada bahagian kaki, kemudian mandi seperti biasa.

Tips untuk hari-hari penting.
Sapukan pada tempat-tempat bermasalah seperti biasa. Sapukan juga pada bahagian tubuh yang biasa anda semburkan perfume. Tunggu sehingga betul-betul kering. Kemudian semburkan perfume kesukaan anda pada tubuh dan anda akan merasa kelainannya. Bau minyak wangi lebih jelas seperti baru keluar kedai dan ia kekal lebih lama.

Celebrity Lass juga boleh digunakan pada semua tubuh badan.
Jika sedang menyusukan anak, kadang kala lebihan susu akan menghasilkan bau kepam pada bahagian tersebut. Sapukan Celebrity Lass, kemudian bilas dengan air bersih. Boleh juga digunakan pada celah kelengkang atau mana-mana bahagian tubuh yang berlipat. Tidak digalakkan untuk menyapu pada bahagian 'miss v' untuk wanita.

Isi Kandungan: 50ml

**Untuk COD di Bandar Baru Bangi Putrajaya Kajang Seri Kembangan Balakong Serdang

Testimoni celebrity lass

HARGA: RM75
NAK BEST PRICE?
SILA SMS/WASAP 017 372738O

KAMI MENJAGA PRIVASI ANDA!!
Segala pesanan & tempahan anda adalah SULIT.

Spanish Gold Fly [Perangsang Nafsu Wanita]

Spanish Gold Fly [ Perangsang nafsu/faraj licin/tingkatkan hormon ]

Perangsang Isteri Terhebat

NAIKKAN NAFSU ISTERI ANDA DALAM 5 MINIT!
CECAIR BERKUALITI TINGGI INI DIBANGUNKAN OLEH SEKUMPULAN PAKAR SAINTIS
KHAS BAGI MEMPERTINGKATKAN NALURI GHAIRAH WANITA
Peringatan : Dijual kepada pasangan yang sudah berkahwin sahaja!
Produk ini dicipta hasil estrak bahan-bahan semulajadi tumbuh-tumbuhan yang diambil serta dikumpulkan dari pelbagai negara serta diproses dengan menggunakan teknologi bio-sintesis yang paling paling advance di dunia.Kajian yang dilaksanakan oleh pihak American Sex Research Institute ini mengambil tempoh masa bertahun untuk disempurnakan.Didatangkan tanpa warna atau bau, dan ia dapat meresap dengan cepat di dalam apa jua bentuk minuman sama ada sejuk ataupun panas (Jus, Coffee, Alcohol, Berkarbonat).
BAGAIMANA SPANISH GOLD FLY BERFUNGSI?
Spanish Gold Fly menggunakan sejenis hormon yang terdapat dalam kalangan wanita untuk mendorong perasaan seksual dan meningkat pelinciran (mengatasi masalah faraj kering). Spanish Gold Fly membantu menigkatkan hormon di dalam badan wanita dan juga membantu untuk meningkatkan sistem imun supaya nafsu kekal tinggi. Ia juga tidak meninggalkan kesan sampingan dan dijamin selamat.

KELEBIHAN SPANISH GOLD FLY

1. Dapat meningkat nafsu wanita dan diperbuat daripada bahan-bahan herba.

2. Selain dapat meningkatkan nafsu , Spanish Gold Fly juga mempunyai ciri-ciri lain yang memberi manfaat kepada wanita termasuk rangsangan faraj wanita dan pengalaman seks yang luar biasa.

3. Produk ini juga meningkatkan aliran darah ke libia wanita dan vagina.

4. Spanish Gold Fly meningkatkan pelinciran di sekitar kawasan faraj dan mengurangkan geseran yang boleh menjadi gangguan yang besar semasa hubungan seks.

5. Produk ini juga memberikan hasil yang cepat dan dapat membangkitkan nafsu dalam masa lima minit

6. Keselamatan Spanish Gold Fly untuk wanita adalah terjamin kerana ia tidak dibuat daripada mana-mana bahan kimia.

7. Disebabkan oleh peningkatan nafsu seks , seorang wanita pasti akan mempunyai lebih banyak orgasma dan orgasma boleh dicapai lebih daripada sekali dalam masa yang singkat .

KAEDAH PENGGUNAAN
[Penggunaan & Dos] :
Larutkan satu sachet Spanish Gold Fly ini dalam satu-satu masa, tanpa rasa

atau bau ia akan cepat meresap di dalam apa jua minuman pun.
[Nota] : 
Jangan Disalah Gunakan Bagi Memikat Atau Mengenakan Wanita.

Kanak-Kanak Dilarang Sama Sekali Menggunakannya.
[Spesifikasi] :
1 kotak 12 Sachet (5ml / Sachet)
[Simpanan] :
Letakkan Ditempat Bersuhu Bilik.
[Jangka Hayat Produk] :
3 Tahun
KELULUSAN 

[Kelulusan Document No.] : Health Foods Authorization No. (2007) 025
[Standard] : QD/BD1425-2007
[Developer] : SPANISH Human Biological Engineering Research Institute

HARGA PROMOSI SEKARANG:
1 KOTAK ( 12 SACHET) - HARGA ASAL RM400   kini RM300  
5 SACHET RM150
1 SACHET RM50
KOS PENGHANTARAN  PERCUMA 1 MALAYSIA
COD PUTRAJAYA / BANGI (CALL 017 6137610)


HARGA: RM50
NAK BEST PRICE?
SILA SMS/WASAP 017 372738O

KAMI MENJAGA PRIVASI ANDA!!
Segala pesanan & tempahan anda adalah SULIT.

Qlimax Extreme Grip PERCUMA xxx*

 

Dalam 1 minit, upgrade zakar anda jadi sehebat 'awang hitam'.
Saiz kekal sama, tapi isteri meraung kesedapan seperti anda punya sebesar 'awang hitam'!



Bagaimana Qlimax mampu buatkan isteri anda berganda nikmat seperti gambar di atas?
Qlimax adalah hasil kombinasi tumbuhan herba luar biasa seperti Quercus Infectoria, Pine Cypress,  Smilax Myosotiflora, Aloe Barbadensis, Piper Betel dan Areca Catechu.

Kombinasi luar biasa ini berjaya:
1. Menjadikan dinding faraj melekap padat pada zakar anda.

2. Menjadikan dinding faraj super sensitif kepada geselan.

Bagaimana Qlimax mampu buatkan isteri anda berganda nikmat seperti gambar di atas? 

 

Macam mana berfungsi?Lihat di sini

HARGA




Pembelian secara Kredit kad atau Paypal di SINI

Sehingga kini 2000++ orang suami dah dapat kupon diskaun 50%

STOK
 tinggal sedikit..!!

LATEST TESTIMONI DARI PELANGGAN KAMI.. :)

---------------------------------------------------------------------------------

BERTINDAK SEKARANG..  

 



Pembelian secara Kredit kad atau Paypal di SINI




*Untuk COD di sekitar Bangi/Putrajaya, 
sila sms/wasap agen kami O17-613 761O 



Salonmay Bust Up (2 Cup)



Salonmay Bustline Increaser merupakan produk yang baru  di antarabangsa  yang telah terbuktiberjaya dalam mencantikkan payudara wanita. Kecantikan seseorang wanita pastinya dikaitkan dengan rupa wajah, saiz payudara dan bentuk badan. Lelaki mana yang tidak suka kepada bahagian wanita ini. Semua lelaki mempunyai selera yang berbeza-beza tentang wajah wanita tetapi mereka sependapat tentang payudara. “Payudara mestilah menarik…” barulah lelaki akan tewas dengan anda.
Saiz Diameter silinder ialah 6 cm dan 10 cm

Kebaikan Salonmy Bustline Increaser

  • Pembesaran Payudara secara semulajadi.
  • Tidak ada kesan sampingan, Hanya Payudara yang Bertambah BESAR.
  • Payudara akan menjadi pejal dan montok.
  • Keputusan dirasai dalam beberapa minggu sahaja

Cara Penggunaan Salonmy Bustline Increaser

  1. Pasang hos pam udara pada Cup.
  2. Sapukan sedikit krim pada puting untuk mengelakkan geseran kulit.
  3. Pegang Cup secara menegak terhadap dada (dengan skala ukuran di atas) untuk mencegah kebocoran udara.
  4. Genggam bebola getah sehingga payudara membesar sehingga 2 sentimeter.
  5. Perlahan-lahan lepaskan pengawal udara untuk melepaskan udara dan rehatkan payudara seketika.
  6. Ulangi prosedur ini selama 15 minit pada setiap payudara sekali pada waktu pagi dan sekali pada malam.

Harga

HARGA: RM145
NAK BEST PRICE?
SILA SMS/WASAP 017 372738O

KAMI MENJAGA PRIVASI ANDA!!
Segala pesanan & tempahan anda adalah SULIT.

Sexy Payudara Serum



Sexy Payudara  Nurbeautyline amat berkesan untuk mencapai impian anda,agar payudara kelihatan anjal, tegang, cantik, menarik dan memongelkan.

Khasiat Sexy Payudara Serum

  • Membentuk payudara.

Kandungan Sexy Payudara Serum

  1. Sunflower seed oil
  2. COmmiphora Mukul Resin Extract
  3. Avena seed
  4. Aqua
  5. Frangrance

Cara Penggunaan Sexy Payudara Serum

  1. Sapukan Sexy Payudara waktu pagi selepas mandi dan malam sebelum tidur.
  2. Tidur tanpa memakai coli
  3. Perlahan-lahan menggulung serum di sepanjang kawasan payudara dalam gerakan membulat. Urut sehingga serap sepenuhnya.
  4. Selepas kering boleh pakai coli
  5. Digunakan dua kali sehari.

Harga

HARGA: RM40
NAK BEST PRICE?
SILA SMS/WASAP 017 372738O

KAMI MENJAGA PRIVASI ANDA!!
Segala pesanan & tempahan anda adalah SULIT.

Minyak Ikat Kasih Susuk Dara


 




Kasihku terpaut dengan Minyak Ikat Kasih (MIK).
Digunakan oleh suami untuk prestasi tahan lebih lama.     

Khasiat Minyak Ikat Kasih (MIK)

  • Melancarkan peredaran darah di zakar untuk mengembang dan membesarkan. 
  • Memberi kekuatan di zakar untuk keharmonian hubungan.
  • Untuk wanita yang mempunyai masalah payudara kendur/kecil/tidak bermaya.

Kandungan 

  • Ikan belacak,lintah,habbatus sauda, lada pahit dan pinang muda.

Cara Guna 

  • Diurut pagi sekali selepas mandi 3 minit
  • Diurut malam sekali selepas mandi 3 minit

Bagi Wanita

  • Boleh di sapukan di bahagian payudara untuk membantu melancarkan darah dan mempercepatkan pembesaran & menegangkan payudara (titikkan 5 atau 6 titis ke tapak tangan dan gosok tapak tangan laju-laju kasi panas sikit dan urut. Kalau untuk ibu yang menyusu, pastikan minyak tak terkena di puting ye. Boleh juga urut sambil baby menyusu)
  • Boleh di sapukan di bahagian punggung untuk memontokkan punggung
  • Kalau mengalami masalah kekeringan faraj, boleh sapukan minyak ini lebih sikit kat "bebed" suami bila nak bersama.

Harga

HARGA: RM65
NAK BEST PRICE?
SILA SMS/WASAP 017 372738O

KAMI MENJAGA PRIVASI ANDA!!
Segala pesanan & tempahan anda adalah SULIT.

Pink Breast Pump

Breast Pump merupakan solusi bagi wanita yang ingin membesarkan saiz payudara dengan selamat dan tanpa kesan sampingan.

Breast Pump menggunakan tekanan vakum untuk meningkatkan otot di bahagian dada selain menggalakkan peredaran darah, merangsang rembesan kelenjar pituitary dan menstabilkan kandungan hormon estrogen seterusnya membesarkan dan menggebukan lagi payudara anda. Dengan penggunaan yang berterusan dan konsisten, Breast Pump mampu mengekalkan bentuk payudara yang lebih ideal. Khasiat Membesarkan saiz payudara Meningkatkan keanjalan dan ketegangan kulit payudara Mengatasi masalah puting yang tidak menonjol Meningkatkan sensitiviti payudara Memejal dan menggebukan payudara 

Cara Penggunaan 

  • Gunakan 2 kali sehari: 
  • Pada waktu pagi dan malam 
  • Sambungkan paip getah pada pam dan cawan Breast Pump 
  • Letakkan cawan Breast Pump pada payudara 
  • Tarik picu pam secara perlahan-lahan 
  • Biarkan selama 15 minit dan keluarkan angin 
  • Ulang langkah di atas untuk kali kedua 
  • Berhenti mengepam jika tidak merasa selesa, 
  • Keluarkan sedikit angin dan sambung langkah tadi 
  • Untuk kesan yang lebih optima, sapukan sedikit krim payudara dan urut selama beberapa minit sebelum menggunakan Breast Pump untuk melembutkan tisu payudara sekaligus memudahkan pengepaman 

KAMI MENJAGA PRIVASI ANDA!!
Segala pesanan & tempahan anda adalah SULIT.
 
HARGA: RM150
NAK BEST PRICE?
SILA SMS/WASAP 017 372738O

Power Precision Lean Muscle Formula

Im sure it comes as no surprise that the older a man gets the less testosterone his body produces.Power Precision Lean Muscle Formula is one of those Supplements that comes along once every few years that revolutionizes the muscle building supplement industry rendering the others as obsolete.

Does this sound familiar?
You want that ripped shredded body you see all the other women gawking at. But no matter what you tell yourself to get motivated, you just cant seem to take action. we tend to make excuses, like its only natural, im not a teenager anymore, or ill start really hitting it hard tomorrow. Now you and i both know that these are just excuses for our laziness, or are they? A new double blind study concluded a direct correlation between lowered testosterone levels and loss of motivation in men. This includes motivation to do a number of things, not just fitness related tasks.

Low Sex Drive and Depression
Testosterone is the driving life force in men of all ages. Testosterone produces action. Men with low levels of testosterone can suffer from lowered to non existent sex drive, inability to shed stubborn body fat, longer recovery time and even depression. Lowered testosterone is a common trait in men as soon as their early twenties.
Power Precision Lean Muscle Formula will boost your bodys ability to produce more testosterone. This process is completely safe as Power precision Lean Muscle Formula has unlocked a breakthrough combination of all natural cutting edge compounds to increase testosterone levels at any age. You will feel unstoppable with an extra infusion of testosterone.

How Is Power Precision Lean Muscle Different From Other Products?
Power Precision Lean Muscle formula is unique amongst other testosterone boosting supplements in that, It has added ingredients to send your metabolism soaring at the same time allowing your body to keep the lean, hard, ripped muscle the women obsess over. Other supplements will burn fat but they also burn muscle as well causing a loss in muscle mass. The secret is in the optimal blend of nutrients and minerals that Power Precision has discovered and patented.
Power Precision lean muscle formula has been proven in the lab and in the real world to yield powerful results. For example Danny Litch from dallas and John Granger from London, England(pictured below) were able to completely transform their bodys from average to super stud in as little as 6 weeks. These are just two particular cases. Men of all ages have seen massive improvements in motivatrion, energy, sex drive, strength, recovery time, focus and shredded lean muscle from head to toe.



PRICE: RM289 (FREE POSTAGE)
  BEST PRICE?
  CALL/SMS/WASAP 017 372738O
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2013. Kedai Online Untuk Suami Isteri - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger