Home » , , » ENERGY POWER RING

ENERGY POWER RINGKini dengan teknologi Korea masalah kelakian anda dapat diatasi dengan memakai Energy Power Ring 400.

ENERGY POWER RING KOREA

Adalah cincin terapi untuk membuat zakar tahan lama dan merubah ukuran zakar dari kecil menjadi besar, dan mampu membuatkan zakar anda sangat tegang umpama batu. Malahan kelebihan paling ketara semasa menggunakan Energy Power Ring ini, apabila  anda sudah klimak (melepaskan pancutan air mani) zakar anda tetap menegang keras. Apabila Energy Power Ring ditanggalkan, lihatlah perubahan paling ketara terhadap zakar anda. Zakar anda menjadi besar dan mantap.

Membuat seks lebih tahan lama dan nikmatilah orgasme yang lebih intensif!
Energy Power Ring dipasang pada pangkal zakar dan membantu untuk mempertahankan ereksi dengan mempertahankan jumlah darah yang mengalir dari zakar. Ini memberikan ereksi yang lebih maksima juga membantu zakar agar lebih panjang dan tebal. Energy Power Ring juga membantu mencegah ejakulasi awal, yang merupakan 25-40% dari masalah yang dihadapi para lelaki saat ini.

Energy Ring Power:

1. Menggunakan NANO TECNOLOGI KOREA.
2. Lebih keras dan tahan lebih lama.
3. Meningkatkan daya tahan seksual.
4. Melambatkan ejakulasi.
5. Meningkatkan intersiti dan volume orgasme.
6. Mempertahankan ereksi ke tahap maksima.
7. Digunakan sebagai untuk pembesaran zakar.
8. Memanjangkan ukuran zakar secara bertahap.
9. Membantu memulihkan penyakit lemah tenaga batin

Cara Menggunakan ENERGY POWER RING:

1. Masukkan ENERGY POWER RING ke pangkal zakar sebelum zakar tegang, dimana sisi yang ada garis melingkar/ setengah lingkaran menghadap ke dalam & menempel di dinding dan pastikan posisi saluran kencing ada di bawah, bila perlu untuk mendapatkan hasil yang terbaik, cukur bulu yang tumbuh di sekitar zakar.

Jika ENERGY POWER RING susah untuk dimasukkan, pegang sisi kiri dan kanan kemudian tarik untuk menganjalkan.

2. Berikan rangsangan agar zakar tegang & ENERGY POWER RING boleh dipakai untuk perhubungan intim.
"Di awal pemakaian anda akan merasa sedikit sakit, ini kerana ENERGY POWER RING menjerut batang zakar anda, dan setelah biasa, semuanya akan baik-baik saja."

3. Jika sudah selesai menggunakan, cuci ENERGY POWER RING dengan air/ sabun , kemudian simpan di dalam plastik bertutup.

Pesanan:

Dilarang menggunakan ENERGY POWER RING setiap hari untuk melakukan hubungan intim suami isteri, penggunaan yang disarankan untuk melakukan hubungan intim adalah setiap 2 hari sekali.

1 unit ENERGY POWER RING kebiasaannya dipakai hingga 30 kali semasa perhubungan intim.

Oleh kerana ENERGY POWER RING memegang batang zakar anda, jadi ENERGY POWER RING tidak akan terlepas/ tertinggal ketika anda melakukan hubungan intim.

Disarankan memakai secara rutin 2 hari sekali Energy Power Ring bagi mendapatkan hasil yang Maximum, Membesarkan & Memanjangkan.

Di awal pemakaian jika anda tidak dapat melihat perbezaan yang terjadi di zakar anda, tanyalah pada isteri anda  bagaimana rasanya/ seronok melakukan hubungan intim dengan menggunakan ENERGY POWER RING atau tanpa ENERGY POWER RING.

Size: XL sahaja (sesuai untuk saiz lelaki asia)

HARGA BIASA
RM25

HARGA PROMOSI
RM20

atau

Share this article :
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2013. Produk Dewasa Suami Isteri & Keluarga - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger