Home » , , » HANDSOME UP PUMP V2

HANDSOME UP PUMP V2HANDSOME UP PUMP VERSION 2.0 adalah suatu alat yang telah direka cipta khas untuk lelaki yang inginkan saiz zakar yang keras, besar dan panjang. Pam zakar ini mampu memberikan kuasa maksimum kepada ereksi dan juga mampu memberikan daya ketahanan dalam hubungan seks.

Pam Zakar Handsome Up merupakan alternatif bagi urutan. Jika anda tidak mahir dengan urutan batin, atau inginkan sesuatu yang ringkas dan cepat, pam zakar ini adalah pilihan yang tepat.
Ianya terbukti dapat membantu lelaki yang inginkan saiz zakar yang besar serta mempunyai ketegangan dan kekerasan yang maksimum. Pam Zakar Handsome Up mempunyai kepanjangan 9 inci dan berdiameter 2.4 inci.

Jadi zakar anda mampu memanjang sehingga 9 inci dengan pengunaan Pam Zakar Handsome Up secara konsisten. Untuk hasil yang lebih memuaskan, kami syorkan digunakan bersama dengan Minyak OASI 13. Hanya sapukan OASI 13 pada zakar dan kemudian pam dengan Pam Zakar Handsome Up sekerap yang mungkin. Anda pasti kagum dengan kehebatan pam zakar ini apabila zakar anda bertambah 2 inci dalam masa kurang dari 2 minggu!
Pam Zakar Handsome Up diperbuat dari material berkualiti tinggi dan tahan lasak. Tidak seperti pam zakar yang berharga murah yang mana mudah pecah dan tidak tahan lama. Pencipta Pam Zakar Handsome Up juga telah memenangi anugerah "The Winner of The Top Ten Outstanding Inventors".

Cara Guna

  • Sapukan minyak OASI 13 pada keseluruhan zakar. Biarkan 30 minit supaya minyak OASI 13 dapat meresap ke dalam zakar anda.
  • Pasangkan getah ke mulut balang. Sila pilih saiz getah yang sesuai dan selesa pada zakar anda. Terdapat 3 saiz, S, M dan L.
  • Masukkan balang pam ke zakar anda. Lihat gambar diatas untuk maklumat lanjut.
  • Pam berulang kali sehingga zakar anda menegang ke tahap maksimum. Perhatian!!! Jangan paksa diri anda.
  • Tekan picu untuk mengeluarkan angin dari balang. Biarkan zakar anda mengecut.
  • Setelah zakar mengecut, pam semula zakar anda. Lakukan proses 4 dan 5 berulang kali selama 30 minit.
  • Proses ini digalakkan diamalkan 2 kali sehari. Sekali pada waktu pagi dan sekali lagi pada waktu malam.
  • HANDSOME UP PUMP V2 merupakan alternatif bagi urutan. Jika anda tidak mahir dengan urutan batin, pam zakar ini adalah pilihan yang tepat, ia juga dapat membantu lelaki yang inginkan saiz zakar.


Size HANDSOME UP PUMP V2 adalah 9 inci dan berdiameter 2.4 inci. Anda boleh gunakan bersama dengan minyak OASI 13.

Peringatan!!!

Zakar akan bengkak dan pedih untuk 2 minggu pertama. Teruskan selepas bengkak hilang. Ini adalah perkara biasa bagi mereka yang pertama kali menggunakan pam zakar. Gunakan bersama OASI 13 untuk kesan yang lebih cepat.

PERHATIAN:

HANSOME UP VER 2.0 ADALAH UPGRADE DARIPADA HANDSOME UP VERSI LAMA. PERBEZAAN ANTARA HANDSOME UP VERSI LAMA DAN VERSI 2.0 ADALAH JENIS PAM YANG DIGUNAKAN. TEKANAN VAKUM HANDSOME UP VER 2.0 LEBIH KUAT BERBANDING HANDSOME UP VERSI LAMA, INI DISEBABKAN OLEH HANDSOME UP VER 2.0 MENGGUNAKAN PAM TANGAN JENIS TARIKAN. KESIMPULANNYA HANDSOME UP 2.0 ADALAH LEBIH BAGUS BERBANDING HANDSOME UP VERSI LAMA.

HARGA BIASA
RM110

HARGA PROMOSI
RM80


atau


Share this article :
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2013. Produk Dewasa Suami Isteri & Keluarga - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger