PHERO XGABUNGAN 8 PHEROMONE MANUSIA 

Pheromone adalah sel hormon yang hanya boleh di kesan oleh organ yang terdapat di pangkal hidung yang di panggil VNO (Vomeronasal). Apabila organ VNO tersebut mengesan kehadiran pheromone, ia seterusnya akan menghantar respon seksual signal ke otak seterusnya membuatkan orang yang berapa berdekatan persekitaran anda menjadi lebih positif dan lebih mesra.

CARA MENGGUNAKAN PHERO-X PHEROMONE

Hormon Pemikat Wanita Dan Aura Kejantanan Phero-X Pheromones. Tidak kira tua atau muda, anda akan rasai “Getaran & Aura” Gunalah setitis Phero-X pada nadi tangan dan leher anda. Dengan aura Kejantanan’ yang tinggi, anda dapat memberikan rasa percaya terhadap setiap orang yang anda temui.

Sesuai untuk memikat orang tersayang, meningkatkan aura keterampilan anda. Amat sesuai untuk golongan kenamaan dan businessmen’ yang sering menemui pelanggan atau individu yang sering bersosial seperti anda.

Pasti memang sukar untuk dikupas secara terperinci kesan-kesan penggunaan pewangi berhormon kerana terlalu banyak jenama dalam pasaran. Tetapi secara terbuka, kami ingin nyatakan, setelah kami mencuba sendiri produk keluaran Morgan Labs dari Rusia, iaitu Phero-X Pheromones memang paling membanggakan! Ia menjadi pelopor kepada produk-produk pewangi hormon yang ada dalam pasaran sekarang ini.

HARGA BIASA
RM75

HARGA PROMOSI
RM65


atau

Share this article :
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2013. Produk Dewasa Suami Isteri & Keluarga - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger